En riktigt bra loppis för oss i Åmål!

Hej och välkomna tillbaka hit till min blogg! Som många av er redan vet så skriver jag ju för det mesta om just heminredning här och visar upp mycket av sådana saker som jag fyndar när jag är ute och handlar. Som ni kanske dessutom vet så har jag ju även en viss förkärlek för loppisar och därför så hade jag tänkt att jag i det här inlägget idag skulle ta och dela med mig av en loppis vid namn Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa som vänder sig till alla er som befinner er i Åmål, Säffle och Grums med omnejd!

Anledningen till att jag idag vill ta och rekommendera just denna loppis beror främst på att det är den som jag vänder mig till allra mest nu för tiden, men det handlar även om att jag under den senaste tiden har fått in en hel del frågor kring vart jag fyndar mycket av min heminredning någonstans och det är alltså hos Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa som det brukar bli. Jag tycker verkligen att man kan hitta så otroligt mycket fina och härliga saker hos Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa och jag brukar ju även passa på att köpa en hel del tyg när jag är där! Det vet jag nämligen också att jag har fått in en hel del funderingar kring. Hur som helst så kan jag med andra ord varmt rekommendera att ni kikar lite närmare på just Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa och deras sortiment. Ifall ni vill ha lite mer information och få reda på adress med mera så kommer jag att ha lagt in en länk här lite högre upp i texten som ni kommer att kunna klicka er vidare på för att ta er direkt till Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa och deras egna sida här på nätet!